طرز تهیه مسقطی
مواد لازم برای دو نفر :
نشاسته : نصف پیمانه
شکر : دو پیمانه- اگه زیاد از طعم شیرین خوشتون نمیاد میشه کمتر از این مقدار هم ریخت
گلاب : نصف پیمانه
آب سرد : چهار پیمانه
زعفران : به مقدار لازم
کره : کمتر از 50 گرم ( به دلخواه )
گردوی آسیاب شده : به دلخواه برای تزیین
طرز تهیه :
ابتدا نشاسته را الک میکنیم و با چهار پیمانه آب سرد خوب هم میزنیم تا گلوله گلوله نشود . سپس روی حرارت اجاق با شعله کم میگذاریم و مرتب هم میزنیم . نشاسته به مرور زمان تغییر رنگ داده و از سفید به شیشه ای تبدیل میشود . در این هنگام شکر را اضافه کرده و باز مرتب هم میزنیم . بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد زعفران دم کرده را به آن اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه گلاب را اضافه کرده و بعد از اینکه به قوام مطلوب رسید خاموش کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم . و آن را با گردوی آسیاب شده یا پسته یا گل محمدی تزیین میکنیم .
مسقطی را می توان به جای زعفران با پودر کاکایو یا انواع رنگ های خوراکی تهیه کرد .
نکته ک در هنگام تهیه مسقطی باید مرتبا مواد هم زده شوند .
آب رو باید کم کم اضافه کنیم دیگه؟ مثل کاچی؟
نه همون اول اضافه کنید ( قبل از اینکه روی شعله بزارید ) خوب هم بزنید تا مایع یکدست و شفافی بدست بیاد بعد بزارید رو اجاق با حرارت کم و مرتبا هم بزنید
اگه بخوایم سفت و قالبی بشه باید بیشتر رو گاز بمونه؟
بله برای اینکه سفت بشه باید زمان جوشیدن رو بیشتر کنیم